Cash Drawer

Cash Drawer

  • Метална фиока за готовина од 16'' на влезно ниво за ПОС со 5 банкноти 5 монети отстранлива фиока за монети CD-405C
  • Метална фиока за готовина од 16'' на влезно ниво за ПОС со 5 банкноти 5 монети отстранлива фиока за монети CD-405C
  • Метална фиока за готовина од 16'' на влезно ниво за ПОС со 5 банкноти 5 монети отстранлива фиока за монети CD-405C
  • Метална фиока за готовина од 16'' на влезно ниво за ПОС со 5 банкноти 5 монети отстранлива фиока за монети CD-405C
  • Метална фиока за готовина од 16'' на влезно ниво за ПОС со 5 банкноти 5 монети отстранлива фиока за монети CD-405C
Метална фиока за готовина од 16'' на влезно ниво за ПОС со 5 банкноти 5 монети отстранлива фиока за монети CD-405CМетална фиока за готовина од 16'' на влезно ниво за ПОС со 5 банкноти 5 монети отстранлива фиока за монети CD-405CМетална фиока за готовина од 16'' на влезно ниво за ПОС со 5 банкноти 5 монети отстранлива фиока за монети CD-405CМетална фиока за готовина од 16'' на влезно ниво за ПОС со 5 банкноти 5 монети отстранлива фиока за монети CD-405CМетална фиока за готовина од 16'' на влезно ниво за ПОС со 5 банкноти 5 монети отстранлива фиока за монети CD-405C

Метална фиока за готовина од 16'' на влезно ниво за ПОС со 5 банкноти 5 монети отстранлива фиока за монети CD-405C

  • Надворешна големина (ДxШxД): 405х420х100мм
  • Тежина: 4,8 кг
  • Фиока/Вметни готовина: 5 слотови за сметки, 5 прилагодливи отвори за монети
  • Боја: црна или приспособена боја
  •   Send_Inquiry

Опис на производот:


Обезбедување на каросерија/врата:

Метал, ладно валани челик со дебел мерач и SECC

Црн мат финиш, отпорен на прашина

     Тешка метална рамка, издржлива за комерцијална употреба

   Гумени стапала за заштита на површините и спречување на лизгање при употреба


Заклучување:

Обезбедено со заклучување на клучеви во 3 позиции: 1-рачно отворен, 2-автоматско отворање со печатач/POS, 3-заклучување


Послужавник/Вметни готовина:

5 слотови за сметки со метални жичани штипки, слотови за сметкине ремовабилна,5 прилагодливи отвори за монети

2 предни отвори за медиум за проверка, сметки и складирање сметки без отворање на фиоката


Интерфејс:

     RJ11 (стандарден), RJ12, USB, RS232, DCΦ2.5/3.5 Џек, прилагоден тип


Напон:

      12V(стандарден)/24V или прилагодено


Копче за ослободување (опционално):

Со копчето за ослободување на дното, отворете го во случај на заклучени клучеви


Други опционални додатоци:

Микро прекинувач

Заѕвони Бел

Капак што се заклучува за фиока за готовина


     

  


Карактеристики:              

16'' Metal Cash Drawer for POS with 5 Bill 5 Coin Removable Coin Tray CD-405C


                 16'' Metal Cash Drawer for POS with 4 Bill 8 Coin Removable Cash Tray CD-410A

Без метална плоча на дното,

фиксни 5 фиксни слотови, прилагодливи 5 слотови за монети

Отстранлив и прилагодлив преград за монети
 

16'' Metal Cash Drawer for POS with 4 Bill 8 Coin Removable Cash Tray CD-410A

16'' Metal Cash Drawer for POS with 4 Bill 8 Coin Removable Cash Tray CD-410A


               16'' Metal Cash Drawer for POS with 4 Bill 8 Coin Removable Cash Tray CD-410A

Метални/пластични штипки за сметки

Заклучување на копчињата во 3 положби: 1-рачно отворено, 2-автоматско отворање со печатач/ПОС, 3-заклучување

16'' Metal Cash Drawer for POS with 4 Bill 8 Coin Removable Cash Tray CD-410A


16'' Metal Cash Drawer for POS with 4 Bill 8 Coin Removable Cash Tray CD-410A

1/2 предни слотови за медиум за проверка, сметка и сметка

складирање без отворање на фиоката

RJ11 (стандарден) / RJ12 интерфејс

Итно ослободувањекопче (опционално) во случај на

клучевите заклучениТри начини за отворање на фиоката за готовина:


16'' Metal Cash Drawer for POS with 4 Bill 8 Coin Removable Cash Tray CD-410A
Изборни додатоци:


16'' Metal Cash Drawer for POS with 4 Bill 8 Coin Removable Cash Tray CD-410A

16'' Metal Cash Drawer for POS with 4 Bill 8 Coin Removable Cash Tray CD-410A

Микро прекинувач за следење на отворањето/затворањето

статус на фиока

Капак што се заклучува за фиока за готовина (не е применливо

за оваа серија)16'' Metal Cash Drawer for POS with 4 Bill 8 Coin Removable Cash Tray CD-410A

16'' Metal Cash Drawer for POS with 4 Bill 8 Coin Removable Cash Tray CD-410A

Ѕвони ѕвонче, ѕвони за да го потсетиш статусотОтстранлив кабелски интерфејс 

За нас

ZHEJIANG ROCKMAX ELECTRONIC CO.,LTD
Rockmax Security е компанија која произведува и дистрибуира производи за безбедност, вклучувајќи сефови, брави, заштитно тврдо куќиште и фиока за готовина. Нашиот тим за продажба и поддршка е секогаш на подготвеност, чекајќи да ви помогне со одлуките за производи или потребите на клиентите.
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Авторски права © ROCKMAX